Attans!

Tror ni inte jag har lyckats idag.. Jag har lyckats fått parkeringsböter idag, i Hofors! Av alla ställen :P 300kr.. Inte hela världen men ändå. Känns ju ganska onödigt. Jag skulle på kurs idag och det var på hantverkan alldeles där mamma bor så jag parkerade min bil utanför mamma där jag och många fler alltid parkerar. Jag var inte alls ivägen på nå vis. Men då kom lapplisa, lr lappfittan? :P Visste knappt att man inte fick stå där. Men men. Det var ju min otur då... Min bror står ju där med sin bil mkt mer än vad jag gör. Men så råkade jag vara smart och tänkte att jag kunde ju stå där medan jag var på kurs. Men nej, jag blev 300kr fattigare. Så surt! :/ Så inte så bra dag för mig..
Annars så gick det bra idag på kursen iaf. Lite onödiga grejer kanske. Men trevligt iaf :)

Gissa vad som har
säsongspremiär ikväll kl 21!?! Greys`anatomy! Äntligen, äntligen :) Nu strax blir det Idol också. Så nu finns det ingen tid att sitta här mer (:

Hej hopp!

Hej alla barn här blir det barnprogram, titta nu vad farbror Frej tar fram. Två apelsiner och en banan. Vips! Så blev det ett könsorgan ;P
Hade bara lust, haha! :)
Ja då var det onsdag igen, undra hur många onsdagar man har upplevt i sitt liv än så länge¿? Aja, inget att fundera över nu kanske ^^
Nu på morgonen har jag njutit av vår nya brödrost;) Vi var och handlade igår så köpte vi en brödrost. Så jag har ätit nyrostat bröd med ost, skinka och paprika på och varm choklad och juice. Så gott :)
Kl 12:30 ska jag på kurs till 15:30. Hela gruppen där jag nu har fått fast jobb hos:D ska på kurs idag. Sen är det tre gånger till. Handlar om förflyttningsteknik. Så vi får se om den blir lärorik :)
Jag måste komma ihåg att jag ska kolla min t3a idag så jag har skrivit alla skift jag jobbat den här månaden, måste komma ihåg!
Kallt börjar det bli ute nu oxå, går så himla fort! Vi har ju gamla fönster på huset så vi behöver ju stoppa in innanfönstren igen. Har hållt på att måla dom i sommar. Så jag putsade fönster igår så vi får se när vi får in innanfönstren :)
Nu så ska jag skynda på diskmaskinen lite så jag kan åka någon gång :P




Så fint när löven ändrar färg nu på hösten

Helgen slutade i

Hofors :) Det blev ingen kryssning. Så vi åkte till Hamptjärn utanför Hofors, en sjö. Vi fiskade och drack alkohol och grillade. Hade riktigt trevligt :) Sen åkte vi till Jennas syster och överraskade henne :) Så det blev fest där. Sen gick vi till och med till Depå. Det var ju jag, Janne, Jenna, Ante och Mia och Robin och P:zzon som var och fiskade så vi luktade inte mumma efter att vi grillat :P P:zzon åkte och jobbade men resten var på Depå. Vi måste ha sett lite roliga ut ;P Man hade inte de finaste kläderna precis. Haha! :) Men skoj hade vi. Full blev jag också :P

Åh, det måste jag berätta! I fredags så blev jag kallad till kontoret och vet ni vad de ville berätta :D Att JAG ska få jobb! :) Så jäkla härligt att få höra det. Trodde det inte var sant. Tror jag inte har fattat det än :P Så i oktober skriver jag på papper så är tjänsten min :) Så personlig assistent blir jag nu hos en brukare på mira huset. Så himla skönt :) Det betyder att jag kommer ha semester nästa sommar :D Härligt, härligt!
Så jag är ganska lycklig nu (:
Men nu måste jag göra mig i ordning, börjar jobba kl 15 :)

Hur ska helgen sluta?

Ja då var det fredag (: Och just nu vet vi inte om det blir utgång i Hofors eller om det blir en kryssning imorgon :S Jenna har fyllt år så meningen var att vi skulle festa och gå ut här hemma på krogen. Men så blev de sugna på kryssning så de håller på att ringer till viking line just nu. De provade Birka först med det gick inte eftersom vi är för unga :P Det är ju tydligen 23års ålder på helgen och vi är 21. Det känns som om att vi kan sköta oss faktiskt men men. De får väl tro att vi är för unga ^^ En annan börjar ju känna sig gammal liksom. Aja vi får se hur det går..
Blir mkt kryssningar nu, jag var på en för knappt en månad sen och så kanske det blir en imorgon. Sen ska jag också åka på en till kryssning den 7oktober med. så jag kommer bo på de sju haven snart ;P Då den 7okt ska jag åka med min låtsas mamma, hennes kompis och Mia. Så det kommer bli skoj det å :) Mia är lika gammal som jag och eva och katarina är partyglad :D
Igår hände inte så mkt, jag jobbade kväll. Idag ska jag också jobba kväll, men före det ska jag till kontoret för de ville prata med mig :S Vi får se vad dom vill.
Just ja, är kalas hos mamma imorgon.. Hmm, ja vi får se om det blir kryssning, isf får jag nog åka till mamma efter jobbet ikväll istället och gratta lite. Hon fyllde ju 45 förra fredagen men har kalas imorgon då (:

Hur det är blir så blir det partay imorgon i alla fall :D


God Dag (:

All we have to decide is what to do with the time that is given to us...
Denna mening är från Sagan om Ringen filmen från början. Älskar den meningen, för det är en enkel och sann mening. Så tänk på det hörrni för det är så det är :)

Idag kommer älsklingen hem igen från kursen. Ska bli skönt :) Saknar ju han faktiskt. Blir nog mot kvällningen han dyker upp. Så före det blir det att jag skjutsar hem P:zzon och då ska jag passa på att handla lite oxå. Behövs kattmat till mina små monster :)
Nu ska vi nog äta lite lunch, lite sent för lunch men vi vaknade inte förns 12:30 eftersom vi var vakna ganska länge inatt :P

Godkänd

Har kikat klart på wallander-Tjuven för ganska längesen nu. Men den var helt okej faktiskt (:
Skulle vilja se en bra skräckfilm! Någon som har förslag på någon bra? Har hört talas om en ganska ny med Liv Tyler. Attans, kommer inte ihåg vad den heter nu men. Sen har jag inte koll alltså på någon ny ^^
Funderar starkt på om jag ska lägga i några lite bredare slingor i håret. Under håret liksom, känner att jag kanske skulle vilja testa med ljusbrunt? Har ju nästan haft blondt i hela mitt liv då. Men har haft svarta breda slingor i underhåret för några år sedan. Så jag tror ljusbrunt kanske kan fungera nu när jag har ganska ljus blondt. Vad tros? :) Vi får se vad som händer. Det jag vet är att jag ska spara ut håret iaf. Har haft typ axellångt hår i flera år nu. Vill ha längre nu :) Men det kommer ju ta ett tag men om man gör nå slingor då så kanske det känns lite nytt =)
Just nu sitter jag och P:zzon och kikar på Lejonkungen 3, klockren film :-D Haha! Har tänkt på det att alla disneyfilmer är mkt roligare nu för tiden när man är äldre än vad de var när man var liten. Dom är mkt roligare nu när man förstår det roliga ;) Finns en film jag skulle vilja se nu som jag inte sett sen den kom ut, och då var man bra liten. Toystory! :) Den borde vara skojig nu (: Ska bara hitta någon som har den... Har ju massa småsyskon men tror ni de har den, nej nej ^^ Så vi får se när jag får tag i den :) Skratt är en av mina stora passioner så därför kan Toystory inte sitta fel ;)
Kanske ska tillägga att man inte är äldre än vad man gör sig. ^^
Nu är filmen
snart slut och jag känner nog att det är dags att borsta gaddarna och sen hoppa ner i min stora sköna säng :) Få se om P:zzon också känner samma sak. En rök innan jag polerar tänderna bara ;)
Natti Natti på er ♥


Hårfärgning



Så här vacker är man när man färgar håret ;P
Men bra blev det. Färgade utväxten så nu är det blont igen, great! :)
Vi kikar på en Wallander film just nu, tjuven heter den nog. Den verkar gå att kolla på iaf :)
Till det så har vi varm choklad och ostsmörgås. Gott och mysigt :)
Nu har jag inte tid, på återhörande ;)

En dag ledig

Idag har jag varit ledig, Skönt :) Så min dag har jag spenderat med P:zzon och Jenna. Janne är ju på kurs än så. Vi sov först till 12, då ringde Jenna och väckte oss. Då var hon sugen på att umgås med oss :)
Så vi har varit här hemma hos mig idag. Vi har kikat på Twilight. Så nu älskar Jenna också den filmen ;)
Idol har vi också kollat på sen nu håller vi på att färga håret. Jag färgar utväxten och P:zzon ska få en ljus slinga i sitt. Vi får se hur det går :) Nu ska jag skölja ur mitt !

Bilder från 40års festen

Här finns det lite bildbevis på 40åringen som super och några andra ;)


Här är
    Pappa   Eva och P:zzon              

Helgen är slut

Då var helgen slut :) I lördags så blev det 40års fest. Hade skit skoj! Vi åkte dit till kl 15 och började med fika och smörgåstårta. Sen mot kvällen kom alkoholen fram på bordet.. Eva bjöd på slush, skiit gott (: Det var alkohol och juice typ. Sen så hade hon fryst in det och tog fram det då och blandade det med sprite och det blev gottigotti. Så vi söp på och hade skoj. Riktigt trevlig kväll.
Så söndagen ägnade man dagen åt att vara bakis. Såg filmen Män som hatar kvinnor då. Den var bra faktiskt. Så nu är det andra filmen som gäller.
Idag så drog Janne på kurs till sthlm, han blir borta till ondsdag kväll. Lite tråkigt men det funkar :) Är lite skönt att vara själv oxå :) Har P:zzon här nu, vi sitter vid en varsin dator, hon har med sin och jag sitter vid vår. Jag jobbade ikväll så jag tog med mig P:zzon hit efter det. Vi har gjort lite god mat, ädelostsås, bacon och spagetti. Riktigt gott. Nu har vi lite godis och cola som vi snart ska orka oss på :)
Natten är lång (;

=)

Grattis till min goa Mamma idag som fyller 45år :) Hoppas du haft en bra dag.

Måste säga
att jag har en go karl :) Han tvättade bilen åt mig nyss. Trodde han bara skulle tvätta sin bil men sen när jag kom ut så hade han tvättade min oxå (: Såå snällt så tack.

Idag så har jag vart hos pappa och eva och hjälpt till att göra smörgåstårta, skoja inte att de kommer bli goda att få äta imorgon. Eva fyller 40 år på söndag så det blir party imorgon där. Blir kalas på dagen sen mot kvällningen blir det fest. Så lite alkohol kommer intas imorgon ;) Grrreat!

Idol är på tvn nu.. Det finns pinsamma människor faktiskt. Att vissa inte hör själv hur de låter ^^

Men nu så tackar jag för mig

Tack!

Ser ni vilken fin blogg jag har fått :) Tack Sofia för hjälpen!
Har typ nyss vaknat, har jobbat natt och sen sov jag kvar i hofors hos P:zzon. Jag ska nämligen hjälpa pappa och Eva med att göra smörgåstårta idag så då kändes det dumt att åka hem och sova och sen tillbaks igen :)
Igår gjorde jag och P:zzon sandviken osäkert ;D Jag behövde köpa några presenter och P:zzon ställde upp och följde med. Vi var runt på lite affärer och gjorde det vi skulle sen så tog vi driven på donken ;) När vi sitter där så hittade P:zzon kvitton sen vi var på kryssningen och då kom vi in på att jag drack vatten med Le moooon. Haha! Enligt mig då. Grejen var att jag skulle säga Lime, men det blev Lemoooon med ett utdraget o. Vi fick ganska skoj kan jag säga :) Jag kände att det blev fel men var tvungen att säga det så det blev ett ganska utdraget Lemooooon :P Men ibland blir det fel, så är det bara. Kanske lite väl mkt för mig ibland ^^ Men men, det vet ju bara P:zzon, lr typ alla men men ;P Haha!
Jag hittade två nya tröjor igår när vi var i sandviken. Ett nytt partylinne :D Känns skönt. Det är lila, jag brukar aldrig ha lila. Det blir nog snyggt :) Det ska jag nog ha den 26e när det blir party för Jenna (:
Nu ska jag käka frukost med P:zzon.
Tack än en gång Sofia.

New Moon

Måste säga att jag kan vara bra seg ibland. Men New Moon heter den andra filmen, uppföljaren av Twilight. Tack P:zzon ;)

Har bestämt mig

Det blev inte sandviken idag. Madde ringde och vi surrade på ett tag och sen hade jag tvätt som skulle hängas osv. Så det blev ingen tid kvar. Så du hade tur P:zzon, Jag behövde inte ringa och väcka dig ;P Synd, haha!
Så nu har jag duschat och har fixat håret och sminket så nu finns det inget kvar att göra än att vänta ut tiden så jag får åka till Jenna och fira henne.. Plus att jag kommer få god smörgårstårta ;) Hon har i tonfisk och inga ärtor och sånt skit. Så den blir såå god :) Har inte ätit nå än och jag ska nog hålla mig tills jag kommer dit ;) Ska väl dit vid 16tiden. Sen börjar jag kl 21:15. Ska försöka komma ihåg att köpa mjölk med mig. Det är så gott så det är bra att ha med :)
Nu vette sjutton om inte jag åker snart..
Gym, skulle jag behöva börja på å.. Jag känner hur allt börjar hänga liksom :P Så det är något jag ska försöka börja med innan denna månad är slut. Nu är det slut på att bara ligga i soffan. Gymmet, here i come ;) Lr vad tror ni? Hehe!
Men nu så ska jag göra mig klar för avfärd :)


Ännu en onsdag är här

Hej hopp igen :)
Ja i måndags så firade jag och Janne förlovningsdag. Vi hade jätte mysigt :) Så den dagen blev lyckad :)
Igår så var jag med P:zzon. Vi tog en vända till min mamma och hälsade på och sen till Jenna med. Sen blev det kebab på rondellen, Gott var det kan jag lova. Vi såg också nya Transformers, skit bra var den. Vi grinade en del där ett tag bara. Haha! :) Men mkt glädjetårar var det iaf.
Idag känns det som att det är en mysig höstdag, mulet och lite kallt. Känns mysigt :) Jag längtar efter vintern nu, till all snö :) Så man får klä på sig lite. Hehe!
Idag så har jag lite beslutsångest. Om jag ska åka till sandviken nu eller om jag ska strunta i det. Behöver köpa lite presenter. Sen så ska jag iaf på kalas hos Jenna och få god smörgåstårta ;) Ska bli så gott så! Sen ska jag ut och jobba natt.
Så frågan är ju, ska jag ringa och väcka P:zzon och säga åt henne att göra sig klar för att åka till sandviken eller inte? Hmm.. För hon måste ju med, så jag slipper åka själv. Hehe! Men jag ska nog ta och duscha så får vi se vad som händer..


Härligt!

Då var man ledig äntligen :) Jobbade hela förra veckan inklusive helgen så nu har jag förtjänat två dagars ledighet känner jag ;) Så nu har jag lite tid att sitta vid datorn igen ^^
Och idag så firar jag och Janne förlovningsdag :) 6år till och med är det. Hehe! Så idag har vi varit tillsammans i 6år och 7månader. Inte dåligt va? Hehe! Janne jobbar till kl 16 så då ska han få lite god mat. Har varit och köpt en blomma också som han ska få :)
20november har No Moon premiär på bio! Uppföljaren av Twilight alltså. Så fort den kommer till gävle är det dags att gå på bio, yee :)
Nu är det dags för en rök, bye! :)


Natt,natt

Snart dags för mig att åka till jobbet. Jag ska jobba vaken natt.. Slutar 7:30 imon så då får jag sova. Alltid lika skönt att få sova. Har jobbat natt i natt också. Jag sov till kl 14 idag och hade kunnat fortsatt sova.
Jag gjorde sprödbakad fisk och potatis idag, det var gott :) Synd att man inte äter fisk så ofta, det är ju gott om man gör det man gillar med fisken :) Aja, nu har jag spånat klart där:P
Har inget liv den här veckan känns det som. Jobbar mkt.. Men det ger ju pengar sen :)
Jag och Janne har varit och hälsat på hans kompis idag som nyss fått barn. Agnes heter barnet, gullig :) Nästan så man blir sugen själv. Men jag har inte tid än :P Hehe!
Jenna fyller på söndag, hoppas hon gör sin goda smörgåstårta med tonfisk :D Saknar den :) Har hittat en present till dig nu, fast du inte önskar dig nått ;)
Men nu har jag inte tid mer...


Kryssning avklarad ;)

Då var man hemma från en kryssning då :) Åkte på en 24t i fredags, kom hem igår kväll. Hade riktigt skoj! :) Åkte med Silja Galaxy. Jag och P:zzon och hennes jobbarkompisar var det som drog iväg. Vi åkte buss från Gävle till stockholm där vi klev ombord båten. Roligt var det, så det kan jag visst göra om.
Är nog bakis än idag.. Orkar då inte göra något. Har legat i soffan typ hela dagen. Ska jobba imon också, det känns lite segt. Ska jobba hela veckan även :/ Hade ingen lust med det nu faktiskt. Men men. Det blir lugnare veckan efter iaf :)

Nice

Nu var det ett tag sedan. Jag har varit sjuk och jobbat efter det så tiden har inte funnits :P
Sitter i soffan nu och kikar på sagan om ringen filmen och myser med melker :) Han är en jätte go kattunge faktiskt, helt underbar :)
Har shoppat också, har köpt ett par härliga stövlar, hade ett par förr när de precis kom ut men då var de ganska stora och inte direkt så snygga. Fanns bara i brun färg då också. Men nu så sitter de riktigt skönt och är dessutom snyggare :D Köpte ett rosa par och ett svart par :) Har bild här på de rosa.

Så de kommer passa bra nu i höst och vinter med. Längtar tills jag kan börja använda dem.

I söndags så fyllde min faster 50år. Då blev det kalas så det stod härliga till. Skoja inte att jag var mätt när jag åkte därifrån. Vi fick mat, glass, fikabröd och dessutom tårta. Allt detta fick vi i oss på ca 6timmar. Det var ganska jobbigt :P Men roligt att träffa släkten också :)
Var och kikade på film hos en kompis, emma igår. P:zzon var också med. Vi såg twilight.. Mums! :) Har sett trailern på uppföljaren No Moon, den verkar bra. Fast jobbig tror jag. Bella och Edward som trilogin handlar om verkar vara ifrån varandra. Inte bra, så vi får se. Jag ska då ta mig till biosalongen när den har premiär nu i december :) Vill gärna att sista filmen kommer ut på en gång också ;) 

 Var till Tigren`s möbler härom dagen med P:zzon och spanade in soffor :) Jag vet ju en soffa som jag har suktat efter länge, länge. Ända sen Jenna köpte sin, för det är en exakt sån jag såå gärna vill ha ;) Den är beige och brun. Divan soffa. Stor och hur skön som helst. Kommer passa så bra här hemma sen så. Det vet jag :) Vi får se när bara. Jannes merca är ju trasig nu så vi måste lägga pengar på den nu :/ Lite synd men men. en ny soffa får vi ju någon gång.. Ska tapetsera om också i vardagsrummet är det tänkt :) Jag ser framför mig hur fint vi kommer få det, skulle vilja ha det så nu men inte då. Nej, mercan går sönder istället så Janne måste skruva :P 
 
Jahopp, om man kanske ska ta och sola lite ;) Har solarium hemma, har haft det i en månad ca. Hur skönt som helst ska jag säga er. Bara man inte solar för mkt så man ser skitig ut så är det nice ;)

Imorgon ska jag ta en fika på hanssons med Emilia. Sen är det jobbet som kallar, kl 15-21:15. Ska hem till mamma och röka en sväng när jag slutar också. Så ser morgondagen ut :) Hem till Janne sen då och mysa lite framför tvn naturligtvis :)


RSS 2.0