SJUK

=( Har blivit förkyld.!. Igår när jag vaknade så kände jag en förnimelse av att jag var lite snorig men inge mer. Men så vaknade jag kl 03:00 inatt av att det var fullt i huvudet ;P Snorig, ont i huvudet, ont i halsen och feber också antar jag för det kändes så i kroppen. Kan fan knappt sova när jag är förkyld :/ Så nu har jag proppat i mig grejer så jag ska bli frisk så fort jag kan igen;
Ipren. (mot febern och huvudvärken)
Nässpray. (mot snuvan)
Sinova. (mot näsa och bihålor)
Strepsils (mot halsen)
Så vi får hoppas jag är pigg snart igen. Fick ju sjukanmäla mig för första gången imorse! Känns inte bra :/
Men enligt mina planer så är jag frisk på lördag så jag kan återgå till jobbet då. Så vi får se hur det blir.
Ska lägga mig i soffan och kolla på Twilight nu, den filmen lyser nog upp tillvaron lite bättre :)
Vaknade ju 3 imorse och somnade om kanske 5:30. Sen så la jag mig på tre kuddar för att komma upp lite så inte näsan fuckade ur, så fort jag inte kan andas ur näsan så kan jag inte sova. Men det gick ganska bra för somnade gjorde jag och sov kanske till halv 11. Så nu ska jag bulla upp med massa kuddar så får vi se om det blir skönt eller om jag måste sitta spikrakt :P
Hatar att vara sjuk..


Skön helg

Jobbade i fredag kväll sen så var jag ledig igår och idag. Så vi bjöd ju hit P:zzon, Ante och Jenna. Åt mat och spelade nintendo wii heela kvällen :) Hade verkligen skoj. Så det måste göras om :) Spelade super mario mest. Riktigt roligt spel det där, blev många skratt :)
Imorgon drar jag på kryssning med jobbet :) Det kommer nog bli skoj för dom. För det är en handikappsanpassad kryssning. Den är till för handikappade alltså. Så det blir nog roligt för dem och för oss också tror jag :) Så på onsdag kommer jag hem igen sen har jag fullt upp så vi får se när jag har tid igen att skriva :)
Ha de så länge!


Hey!

Det var inte igår, lr förrgår :P Har inte riktigt haft tid att skriva :/ Ibland blir det mkt och dagarna går.
Men jag lever och lite har hänt sen sist :) Just nu sitter jag i våran nya soffa :D Som vi fick hem igår. Såå undebart! Faktiskt väldigt stor soffa. Större än vad man trodde liksom :) Så nu kan lätt både jag och Janne ligga i den raklånga plus lite till :) Jätte fin, är nöjd.
Sen har jag fyllt år också, den 31 jan, i söndags :) Så nu är jag 22år :S Går bara utför. Jag och snälla P:zzon bakade några dagar innan, bullar, kokostoppar och snickerskaka. Sen gjorde jag och Janne smörgåstårta. Mums! Mkt folk kom det också. Fullt hus blev det. Så till nästa gång ska vi göra ordning rummet bredvid köket. Ska köpa en matsalsgrupp med minst 6 stolar :P Så vi får plats :)
Vad fick jag då i present.. Presentkort så jag både kan klippa och färga håret, en ny pyjamas, degkavel, sockor och lite slantar typ. Så den 22 feb ska jag gå till frissan :)
Sen har jag och Janne varit på inflyttningsfest hos Jenny och Crille också. Förra fredagen. Då hade vi riktigt skoj! :) Så tack till er för en rolig kväll.
Igår var vi på 50års kalas också. Jannes mamma fyllde :) Fick smörgåstårta och gott fikabröd :) Av oss fick hon ett presentkort på Lindex och en bukett blommor. Sen när vi kom hem därifrån så monterade vi ihop våran nya soffa :D 
Idag lunchade jag med P:zzon innan jag började jobbet.
Det är lite som har hänt iaf :)
Nu på måndag ska jag på kryssning också. Men med jobbet. Jag ska alltså jobba, åka med våra brukare vi jobbar med. Det kommer nog bli skoj det också. Blir en massa god mat och underhållning. Kommer hem på onsdag igen :) Och sen på fredag nästa vecka så är det dags för en tripp till sandviken och gå på genrepet på Melodifestivalen :D Det var det mamma fick i julklapp av mig, en biljett dit :) Så det blir mamm jag och P:zzon som kommer att gå. Synd bara att jag inte fick till lördagen när det är live. Hade nog vart skoj det också men biljetterna gick åt som smör. Satt på internet samma tid då de släppte biljetterna men kom inte fram förns efter 1-2 timmar och då fanns det bara till genrepet. Men det funkar det också :)
Imorgon kommer Jenna, Ante och P:zzon hit. Vi ska spela lite wii och käka natschosgratäng, lr hur man stavar :P Haha! Sen blir det nog att vi kikar på melodifestivalen för det startar imon :)
Då har jag uppdaterat lite, på återhörande ;P

Här kommer lite bilder från Härjedalsresan också :)

  


RSS 2.0