Hemma igen

Då var jag hemma igen.. Vi kom hem igår vid 18 tiden :)
Har haft det jätte bra. Åkt skoter, bob och haft det mysigt i stugan med en massa värme och kortspel :)
Skönt att vara däruppe. Kommer komma lite bilder. Orkar inte nu :P
Ska göra lite torsk och potatis nu innan älsklingen kommer hem.

Härjedalen

Nu är vi här :)
Härliga Härjedalen ;P Vi åkte igår kväll vid 17-18 tiden och kom upp vid 23-00 tiden :) Resan gick bra, träffade på renar! Mitt på vägen :) Försökte prata med dem men de ville inte alls prata med mig:P Haha!
Gick upp 9 imorse och nu skiner solen ute och det glittrar fint på snön. Cirka -17 grader, funkar :) Bara att klä på sig. Vi har inte åkt skoter än då, ska ta oss en äggmacka nu och sen så blir det nog en vända i skogen :)
Hej svejs!


Då var det Fredag mina vänner

Idag är jag ledig, och Janne har klivit av jouren :) Så vi ska till Jenna och Ante och kolla på film ikväll, P:zzon med :) Ska kolla troligtvis på filmerna 2012 och Paranormal activity. Så vi får se om de är bra :)
Sen från imorgon kommer jag att jobba konstant till onsdag och då avslutar jag med ett dygn så jag slutar på torsdag morgon :/ Sen på torsdag efter personalmötet vi ska ha på jobbet så kommer jag och P:zzon dra härifrån! ;) Vi ska åka på semester upp till Härjedalen till hennes pappa. Han bor perfekt! Typ 2 mil från civilisationen i skogen i en liten by om man ens kan säga det :) Jätte mysigt. Perfekt ställe att åka skoter och ha skoj och samtidigt ta det lugnt och bara slappa. Skönt att komma hemifrån ett par dagar, bort från alla måsten :) Åker på torsdag och kommer hem på måndag. Alldeles perfekt. Jag är lite långledig så vi passar på då :) Kommer bli skoj. Nästan 40mil dit så vi får ju åka ett tag men det är det värt, vi brukar då hitta på grejer under resans lopp och brukar nästan aldrig ha tråkigt. Vi brukar alltid åka upp varje år på vintern, så det är vår årliga resa (:
Men nu är det dags att dra snart så jag ska väl stänga av datorn nu.
H a  e n  t r e v l i g  f r e d a g s k v ä l l ! :)

En helt vanlig torsdag

Idag så har det väl vart en helt vanlig torsdag. Vakande till väckarklockan halv 10, fick ta in pellets det första jag gjorde :S Är såå tråkigt men ett måste dock. Sen så vart det dusch och så gjorde jag ordning mat. Janne har jour så jag gjorde mat till honom. Stackarn har haft 25 utryckningar på en vecka! Han är på den 25 jouren nu :/ Han är ganska trött, tur han kliver av imon iaf :) Sen drog jag upp på Ica och köpte cigg och postade en brev till min gammel farmor i Finland. Tackade för de fina julklapparna osv :) Sen drog jag till Hofors för en lunch hos P:zzon, jätte gott tack för det :) Sen var det jobbet som kallade 15 till 21:15. Gick fort :) Sen åkte jag hem till Janne, hann mysa lite i soffan innan telefonen ringde :P Så nu sitter jag bara och glor på tv känns det som. Är trött så jag borde gå och lägga mig men det är ju jobbigt också :P Haha!
Ska skriva en handlingslista först. Behöver handla lite hem imon. Har inte orkat så vi börjar få ganska slut på mat. Så jag måste väl imon då när jag är ledig. P:zzon behövde också handla så då slipper jag handla själv iaf (:
Men nu är det en rök och skriva handlingslista som gäller sen god natt :)


Turkiet, Here I come!!

Nu är det klart, spikat, bestämt och beställt ! 28april drar vi till Turkiet :D Såååå härligt! 28april till den 5maj :)



Det blir jag, Janne och Pappa och Eva som åker. Skönt :) Känns bra åka med dom. Man känner sig lite säkrare. Jag har ju bara varit i Grekland en gång och då var jag 12år.. Så det känns tyggt att åka med dom. Ska bli nice, bara njuta av värmen. All inclusive har vi beställt också, det verkar inte dumt :) Alanya heter staden, tror det kan vara huvudstaden om jag inte minns fel. Helt underbart iaf :) Längtar dit nu, -30 ute. Inte ens lite skönt. Blir bra kallt här inne också. Känns som om vi kanske har bara 18 grader lr nått :/ Inte bra. Nästan tur vi inte har en tempraturmätare inne så man inte ser hur kallt det är här inne. Vill inte veta :P
Janne är på jour (som vanligt) har haft typ 20st utryckningar sen i fredags :S Skönt att han kliver av på fredag så man får se han lite iaf :P Hehe! :) Jag sitter med en filt på mig i soffan, halleluja för bärbar dator! Skön att kunna sitta här i soffan (:
Har väl inte hänt så mkt idag. Jobbat förmiddag sen bara vart hemma, tvättat en maskin och diskat och lagat mat, sånt där trök som måste göras :P Mer händer väl inte nu.. Känner mig slö. För kallt att ta sig någonstans :S Brrr! Näe, -5 grader räcker för min del börjar det kännas som. 
Ska nog ta en bok och läsa nu :) Hej svejs!

Nintendo wii is the shiit!

                                               

Nya Super Mario bros till nintendo wii är fan det bästa spelet jag spelat på länge :) Vi köpte nyss wii och då köpte vi oxå det här spelet. Jag ska säga till er som spelat super mario förr på de äldre tvkonsolerna att det är precis som de spelen, fast mer modernt nu då :) Såå jäkla skoj! Jag och P:zzon har spelat som fan! :D Igår klarade vi ut spelet, trodde vi. Gjorde sista bossen.. Höll på bra länge, några timmar minst sagt :P Sen så när vi var klar så fanns det en till värld, stjärnvärlden. Så nu har vi att spela iaf ;) Janne är på jour nu så jag funderar på att spela lite själv nu :)

Ja Gott Nytt år ska jag kanske säga oxå :) 2010.. Första gången jag skrev det nu, läskigt :P Förr skrev man ju 09. Ska man förkorta 2010 nu med 10 då lr?¿ Mystiskt :P Ja iaf så jobbade jag (som vanligt) på nyårsafton. Men vi hade det ganska roligt ändå. Vi gjorde god mat och efterrätt. Sen åt vi lite godis och kollade på Grevinnan och Betjänten. Så bra :) Jag har typ aldrig sett hela den lr ska man säga brytt mig om att kolla på det. Men riktigt roligt var det :) Men iad så slutade jag 21:15 så då åkte jag ner till pappa och eva, janne var redan där. Så firade vi nyår där. Det tråkiga var att jag var nykter :/ Alla drack utom jag typ så det gör jag gärna inte om. Okej om fler är nyktra men det är bra tråkigt att se alla få dricka och inte jag :P Men vi var ju tvungen att åka hem eftersom det var så kallt. Pelletsen hade inte räckt annars. Men det gick bra. Hade trevligt :)

Här är lite bilder sen vi åkte bob efter bilen :)

  

 


RSS 2.0