Så det kan gå!

Sitter och kikar på det okända och slappar i soffan just nu.
Nu ska ni få höra vad jag har lyckats med. Haha!

Igår så var jag och handlade lite med P:zzon på arne. Tänkte inget på det utan jag betalade och åkte hem och vi spelade tv spel och käkade påskgodis :) Sen idag när jag ska hem från hofors så behövde jag tanka så jag åker till macken och ska ta fram bankomatkortet, men! Upptäcker att kortet är borta.. Ni kan ju tänka er paniken! Jag letade igenom hela plånboken vilket som inte är stor och i hela väskan men hittade det inte :S Så jag kom ju på att jag handlade sist på arne så jag åkte dit då i hopp om att jag kanske glömt det där och dom hittat det. Men nej.. Så då körde jag hem i panik kan jag ju säga. Väl hemma så var det datorn som gällde för att kunna se om pengarna var borta men det var de ej som tur var. Kollade ju här hemma oxå om jag inte lagt det här. Men nu så har jag spärrat jobbet iaf och ett nytt kommer nästa vecka. Så ingen skada skedd då iaf men trååkigt ändå! Grejen var oxå att Janne är på kurs i stockholm så först kände jag bara mig förtvivlad. Men han kommer hem imorgon iaf så då funkar det ju att jag inte har något kort (: Segt oxå att jag inte märkte det förns idag. Så det kan gå, haha :)
Nu gick tiden iväg, blev inne i det okända :P Trodde det skulle bli greys nu men ack så fel jag hade. De har nå special med CSI på 5an så inge greys idag :S Tråkigt! Så nu ska jag ringa P:zzon och kolla hur långt hon kommit på sin väg upp till Härjedalen.
Jobb imon sen är jag ledig hela påskhelgen :) Inte dumt, buden på påskmiddag på lördag hos Jannes familj :) Mums!
Glad Påsk ! 

                                  

Fredag

Ska börja med att berätta att det gick strålande för oss att åka skidor ;P Ramlade bara någon gång sådär. Måste göras om iaf (:
Just nu sitter jag i köket och gör inte alls mkt. P:zzon ligger i solariet. Hon kom för ett tag sen. Hon ska nämligen få skjutsa mig till hofors idag för jag ska ut med mina arbetskamrater ikväll :) Vi ska ut i Gävle och äta och inta lite alkohol oxå ;) Så vi ska åka buss från Hofors sen så kommer Janne och hämtar mig ikväll i Gävle. Skönast att slippa buss hem. Kommer nog bli jätte trevligt. Ska gå på en resturang som hette Helt enkelt. Lite annorlunda rätter så det blir spännande att se vad man tar.
Var faktiskt ut i Gävle för två helgen sen nu (tror jag) Madde har flyttat till Gävle så då sov jag över hos henne så hade hon fest och så drog vi ut på stan senare. Hade riktigt skoj :) Var på rockbaren och heartbreak då. Vi får se vart vi hamnar ikväll :)
Nu ska jag vara social mot P:zzon. Party all night long ;)

Halv åtta hos mig

Klockrent program :D Har precis kikat klart på det =) En 80årig tant, en utlänning, en perfektionist och en relativt vanlig tjej men som är särbo med en engelskman :P Roligt att kika på iaf :) Blir liite hungrig ibland när man tittar på det.
Är just nu inne i en massa jobb. Har en förmiddag imorgon och ett dygn på onsdag sen är jag ledig tills på tisdag :) Så på torsdag har jag och P:zzon kommit på en briljant idè, vi ska ut och åka skidor :D Tror det kan bli riktigt roligt faktiskt. P:zzon och jag på skidor, haha! =)
Nu är det nog dags för en dusch så man hinner föna håret och greja innan läggdags :) Hörs!

Hey

I`m back :) Har återhämtat mig från förkylningen. Över en vecka sen typ :P
Har väl levt på, var till valbo igår och gjorde av med lite pengar :) Liite för mkt kanske men det funkar, hehe! :) Blev ett par nya jeans och några nya fräsiga tröjor och linnen. Ett par gladiatorskor också :) Skit läckra! Sen så var vi på Ikea och handlade lite smått och gott. P:zzon, syster och Lotta var med :)
Idag mina vänner har jag tagit ett stort steg framåt. Jag bestämde mig för att skaffa en ny mobil när jag såg P:zzons nya. Så det betyder att jag har gått från Ericsson till Nokia och den kom hem idag :D Var flera år sedan jag hade en nokia så skoja inte att den är klurig :) Hehe! Jag tror nog att vi kommer komma överens. Det är en nokia 6760 slide red. P:zzon har white :P Men jag blev så kär i hennes så jag blev en härmapa ;)
Har varit ledig sen i lördags morse men börjar imorgon och kommer jobba ganska mkt nu tills på onsdag :/ Tuffaste veckan på mitt schema nu men det ska gå bra. Det enda tråkiga är att Janne fyller år på söndag när jag jobbar lång dag :( Men blir nog kanske att fira honom på lördag för då slutar jag kl 15:15 iaf :) Hittade present till honom igår i valbo också så det känns bra :) Men nu ska jag lägga omkull mig i soffan och kika klart på Dr House med hjärtat (:

RSS 2.0