Fortsättningen blir här

Jag kommer som sagt att fortsätta skriva blogg på den här sidan :)
Jag är som sagt 21år och jag älskar att ha skoj. Jag skrattar för jämnan, då menar jag skrattar också. Får ofta ont i käken för jag har skrattat för mkt :-P Tårar är inge ovanligt när jag verkligen skrattar. De sägs ju att ett skratt förlänger livet, så jag bör ju bli ganska gammal om man ska tro på det. Hehe!
Jag jobbar som vikarie i hofors som personlig assistent, hoppas på ett fast jobb till hösten. Men det ser inte så ljust ut, men hoppet är det sista som lämnar en, right?
Har jobbat hela sommaren, det är ju så man får göra när man är vikarie. Jobba när andra har semester och njuter. Hehe! Men som det är nu med lågkonjuktur så får jag vara glad över att jag får jobba faktiskt :)
Twilight, bästa filmen ever! Hoppas ni alla har sett den. Jag visste inte att den fanns typ. Men jag och P:zzon, en tjej som egentligen heter Emelie :P skulle hyra film här om dagen och så såg vi den där. P:zzon sa att alla sagt att den är bra så jag tänkte fine, vi kan väl ta den då. Jag visste inget om den och hon sa att det var typ romantik å så, är ju inte så jätte förtjust i sånt så jag hade inga förväntningar liksom. Men.. Fy faen! Så jävla bra film.. Den är den bästa jag sett på flera år! Handlar om en vanlig tjej och en kille som visar sig vara en vampyr. Så bra, såå bra :) Inte alls jag hade tänkt mig. P:zzon sa att det är en trilogi så det betyder ju att det blir två filmer till :D Längtar som satan efter andra filmen. Den här kom ju ut förra året tydligen så den andra borde ju vara på gång :) Är kär i filmen, i Edward med ;) Så mystisk, man faller pladask. Jag iaf. Haha! :) Fin berättelse. Se den om ni missat :)
Jag var på kalas igår. Pappa fyllde 48år och min bror, Markus fyller imorgon så han blev firad också :) Trevligt. Men kände inte så mkt smak på fikat eftersom jag är så förkyld :/
Hjälpte min kompis Madde med en grej igår också så det var fullt upp hela dagen. Nä om man ska kolla lite om det går att fixa med bloggen med färger och så :)

Då var jag här :)

Ja då var det dags att blogga då. Fast jag har en blogg på blogspot men jag kände att den började på att bli lite tråkig faktiskt. Så därför ska jag prova på den här sidan, verkar som om att det är roligare här iaf . Det återstår att se :)
Ja det är ju lite klurigt att hitta en namn till bloggen så det fick bli Malin utan S. Varför det blev så är för att när jag träffade min nuvarande pojkvän för ett x antal år sedan så presenterade jag mig så. Det blev; Hej! Jag heter Malin, Malin utan S. Haha! Jag vet inte än idag vad det kom ifrån men jag får höra det än från han :) Faktiskt så tror jag att det till och med var en bra raggningsreplik ;) Han är ju kvar än :D Janne heter han förresten, ja döpt Janne också. Han hade en finsk pappa och där i Finland kan man heta Janne och inte Jan. Så Janne är namnet på karln min :) Vi har faktiskt varit tillsammans i över 6år nu :-O Jag har nästan lite problem att säga det ibland. Känns såå himla länge. Jag var bara 15år när jag träffade honom ^^ Men faktiskt så älskar jag honom och vi har gått igenom jobbiga perioder tidigare och det tror jag har stärkt vårat förhållande :) Jag kan ju fortfarande ha skoj, jag är ute med mina vänner på krogen, har åkt på hultsfred också. Det jag menar är alltså att man inte behöver sluta leva bara för att man har en pojk/flickvän :) Man mår inte bra av att sitta ihop, tro mig, jag vet :)
Jag kommer alltså från en mindre ort i gästrikland, Hofors. Där bor jag än om nån frågar mig nästan. Haha! Nä men jag bor alltså nu i Långshyttan med Janne sen tre år tillbaks ca. Långshyttan ligger 2,5mil från hofors och det ligger till och med i Dalarna. Hofors ligger alldeles vid gränsen till dalarna så det är väl inte så konstigt. Så när jag fick mitt körkort i mars när jag var 18år så flyttade jag på en gång. Det var naturlig att jag skulle flytta till honom för han köpte ett hus året före i långshyttan så det var ju givet att det blev jag. Men nu på senare tid så skulle jag inte klaga på om flyttade till Hofors. Är ganska hemmakär om jag ska vara ärlig :) Men jag tycker om huset vi bor i, det hade kunnat legat i Hofors bara. Haha! Men det kommer nog dröja för Janne jobbar i Hedemora vilket är 2mil från långshyttan och skulle vi då flytta så får han iaf 4,5mil till jobbet. Men det vore perfekt för mig för jag jobbar i Hofors :) Men men. det där är en sak vi får se sen :)
Jag och Janne bor faktiskt inte helt själva, vi har två katter också :) Mysak och Melker. Mysak, nu när jag verkligen sitter och tänker så tror jag att han kanske till och med är tre år, tre lr två är han. Måste undersöka det sen. Melker är vårat senaste tillskott. Han är fyra månader bara :) En jätte go kattunge faktiskt. Mysak har jag och Janne kommit fram till att han är för smart för att vara en katt. Men han är go på sitt sätt iaf. Har bilder här på dom :)


Mysak är som sagt äldst och Melker är en lillskit än :)
Men nu har berättat lite om mig. Är sjuk för tillfället så jag ska lägga mig i soffan och försöka kurera mig :)


RSS 2.0