God Jul

God Jul på er alla :) Hoppas ni får en väldigt bra dag med nära och kära.

Igår så hade jag, Janne och P:zzon uppesittarkväll. Vi spelade bingolotto.. Men vann ej :/ Så åt vi skinksmörgås och gröt och grejer. Jätte mysigt :) Öppnade våra julklappar från varandra också. Jag fick en apa som blåser luft. Den är alltså till för att torka naglarna när man har målat dom :D Skit rolig. Sen fick jag också en hjärtformad liten stekpanna som jag kan steka ägg i så ser de ut som små hjärtan :) Tack P:zzon! Av Janne fick jag en fin tröja. Vi skulle bara köpa nå litet eftersom vi har köpt nintendo wii till varandra i julklapp :D Plus att vi har beställt en soffa :) Så jag känner mig helnöjd. Skoja inte att Nintendio Wii är skoj!! :) Vi köpte Super mario spelet. Precis som gamla tider fast modernare då. Jätte skoj! Jag och P:zzon skulle kunna spela jämt känns det som :)

Nu sitter jag på jobbet. Jobbar extra hos habbarna. Jag började kl 10 och ska jobba till kl 19 ikväll. Då ska jag fira jul :) Ska åka först till pappa och eva. Kanske få lite mat ;) Sen ska vi avsluta dagen hos mamma. Janne är ledig så han är hos sin mamma nu på dagen medan jag jobbar. Finns inte så mkt att göra nu på jobbet. Kollar på Pippi på de sju haven nu som går på 4an:)

Men God Jul på er alla och ha en bra dag! :)


Melker är hemma

Min bebis är hemma igen :D Hade fan nästan gett upp hoppet. Han kom hem precis vid kl 18 :)
Men alldeles svart :/ Så antagligen har han suttit fast någonstans stackarn.. Han är ju aldrig ute i 6timmar självmant. 10 min åt gången räcker för honom. Så nånting gick snett men vad får vi nog inte veta.
Jag har gått och letat runt hela kvarteret efter han idag och vid 17 tiden (så känslig som jag är) så började jag grina faktiskt. Hehe! Men han är min bebis. Väldigt speciell för mig. Det är bara Melker som jag vet som älskar att bli klappad på magen t ex. Man hinner ju tänka ganska mkt på 6timmar, för han var borta i 6timmar. Men han gjorde det bra iaf, Mysak var borta i två veckor en gång han. Då var han tanig för han hade vart instängd nånstans han med. Usch!
 Jag är sååå glad :D Nu får han inte gå ut nå mer :P Haha! Jodå, men jag kommer vara nervös :S
Älskar mina missar som om de vore mina barn :) Hemma igen iaf. Han ligger och tvättar sig nu, det behövs :P Han skulle kanske få sig ett bad, men han är lite skakig nu så det känns dumt att göra det nu när han redan har varit på "äventyr" idag kanske.. Lite senare kanske :)
Lycka


Melker :(

Idag så släppte jag ut mina missar, Mysak och Melker som vanligt. 20 minus ute så jag visste ju att de inte skulle vara ute nå länge.. Men problemet är att jag släppte ut dom vid 12 tiden och Melker har än inte kommit hem :(( Han brukar alltid komma på en gång. Kanske är ute 10min bara... Och nu har han varit borta i mer än 4 timmar! Inte likt honom. Mysak är ju inne.. Men det måsta ha hänt Melker något.. Jag är ganska ledsen, hoppas hoppas han kommer. Det är ju ganska kallt ute också så jag är väldigt orolig. Min bebis, hoppas han inte lider vad det nu är som har hänt.
Jag hoppas att han kommer hem. Älskar honom ♥ :(


Hej mitt vinterland

Nu är jag här ! :) Det har kommit flera dec snö här nu sen i måndags-tisdags. Så härligt! Slippa regnet, ja tack!
Så i tisdags så kunde vi inte hålla oss något mer. Jag drog till hofors fullt påklädd och hämtade upp Marie, P:zzon och Lotta och så drog vi ut och åkte bob bakom bilen. Såååå himla skoj! :D Har lite bilder på kameran, lägger in dom bilderna sen :) Så vi måste snart göra om det igen.. Vi åkte till och med med två bobar bakom bilen, funka riktigt bra :D
Sist jag skrev så skulle jag på julbord och julshow med jobbet.. Måste säga att det blev då lyckat! :D Jag hann ner till Jenny innan och tog en grogg, plus att vi fick se deras nyköpta hus:) Blir lite avis:) Sen så skjutsade karlarna upp oss till folkan där vi skulle vara. Blev en cider till maten där och sen en drink efter. Sen fortsatte det bara. Haha! Fanns ju bar så ;) Men vi hade riktigt skoj! Julshowen var också bra! Fick sig några skratt :) Sen efter vart vi liite sugna på att dricka mer så då fick vi skjuts ner till Mona lisa. Där provade vi alla möjliga drinkar. Skit goda var de flesta. Mycket folk blev det också så det var faktiskt roligt den här gången :) När vi kom dit så var det bara jag och Jenny typ :P men som sagt det kom ju folk sen. Riktigt lyckad kväll :)
Sen har det väl varit mycket jobbande nu då. Men är ledig nu hela helgen :D Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men måste nog köpa de sista julklapparna, nästa vecka är det ju JUL :) Lite tråkigt att jag kommer jobba från kl 10 till kl 19 på kvällen på julafton bara :/ Hoppas jag är ledig nästa år, det var längesen känns det som ^^
Håller på med mat nu, det kommer bli stekt kött, pommes frites och bea. Mums! Så nu har jag inte riktigt tid att skriva mer (:

=)

Howdy! :P En vecka har gått igen då.. Har jobbat massor och så har jag faktiskt hunnit varit ut och festat :) Hade ganska skoj först men sen så gick vi till mona lisa och där var det inte så skoj :/ Hade tydligen varit mkt folk på depå också :P Men men, sen gjorde det inte bättre på natten när Janne spydde ner P:zzons soffa. Då var jag matt! Inte kunde han ta reda på det heller eftersom han hade druckit en aning för mkt.. Så vi fick med oss liite tvätt hem sen som vi tvättade upp åt henne. Var det minsta vi kunde göra. Hehe! :)

Idag ska jag på skojheter med, ska på julbord och julshow med jobbet i hofors :) Ska förhoppningsvis hem till en vän innan och kanske ta en hutt ;) Så det kommer nog bli skoj ikväll :D Janne kör också så det blir bra det. Synd bara att jag missar idolfinalen:/ Men jag hoppas Erik vinner iaf :)

Nu har jag inte tid med det här nå mer.. Alldeles för mkt att göra :) Hej svejs!

Ännu en fredag

Ännu en fredag är här :) Idol har precis börjat så jag sitter och kikar på det medan jag skriver här.
Jag anser att Erik ska vinna. Han har ett sånt klös i rösten :D
Min karl och båda katterna ligger och sover, sociala va? :P Men vad gör man. Janne fick inte så mkt sömn inatt.. Men han klev av jouren idag så han behöver väl ta igen sig, och katterna.. De är lata. Haha! 
Imorgon blir det nog lite alkoholintag:D Det känns som att det var hur länge sen som helst så det ska bli skoj :) Blir i hofors som vanligt, vi tänkte nog gå på Mona Lisa, få se hur det är där. De säger ju att det är bättre där än på depå så vi får se. De har biljard, kan nog bli skoj! :)

Skoja inte att jag blev väckt imorse :P Först så när janne skulle till jobbet, då ringer ju alla alarmen, sen så ringde jobbet och undrade om jag ville jobba.. Men jag njuter av ledigheten :P Sen så fick jag sms.. Så då gav jag upp. Hehe! Klev upp mellan 9 och halv 10 :P Inte så tidigt men det kändes som om att jag ändå inte fick vakna av mig själv. Hehe! När jag tittade ut då så snöade det ! :D Men nu är det ju typ för varmt så nu försvinner det igen  :( Får aldrig snö.. Men men, nån gång kommer det väl, annars så får man ju åka till snön då ;)
Skjutsade syster idag till sandviken för att köpa en julklapp till mamma, en ny vinterjacka. Mamma blev jätte glad :)
Men nu längtar jag tills imon. Ska dricka vitt vin tror jag, mums! :)
Nu är det dags för kika vidare på idol :)


Nu är det jul här i vårt hus

Är så mysigt här hemma nu,

när man har tagit fram julgrejer :) Stjärnor och ljusstakar i fönstren mm. Så mysigt :)

Nu är jag äntligen lite ledig :) Skönt, börjar med att kliva upp tidigt :P Janne fick sovmorgon så vi klev upp vid halv 9 och åt frukost tillsammans. Nu så är det bara jag och missarna hemma, undra vad vi ska hitta på? :) Kanske ta en lång dusch, lr så länge varmvattnet räcker :P Det är det som är lite tråkigt att bo i hus, i lägenheter finns det ju hur mkt varmvatten som helst, men icke här :P Men det funkar iaf. Det finns ju iaf varmvatten, får vara glad för det lilla ;P

Idag ska nog jag, p:zzon och Emilia åka till storvik :) Det är nattöppet ikväll, typ marknad då. Det ska bli skoj :) Var längesen man träffade Emilia så det ska bli roligt :) Det börjar kl 18 så jag hinner väl fixa lite här hemma först.. Kanske ska börja göra mat nu redan, slipper jag sen ;)

RSS 2.0