Vart är snön?

Härmed efterlyser jag snön! Längtar tills det blir lagom kallt, 5-10 minus och ganska mkt snö :) Vill slippa detta blöta väder. Såå boring! Får hoppas det kommer snö snart.

Har jobbat idag.. Vi åkte till valbo och kikade lite :) Så dagen gick fort. Skönt. Hittade lite grejer oxå ;) Imorgon är det dags att jobba ett dygn. Vet inte riktigt om jag är taggad men det kommer nog gå undan iaf får jag hoppas :) Ska städa och tvätta kanske.
Blir ledig äntligen på torsdag! Ledig en dag den här veckan bara och jobbar imorgon dygn och tis-ons kväll sen blir det ledigt så det bara smäller om det ! :D Visst jag trivs på jobbet men det är ändå skönt att vara lite ledig ibland :) Blir ledig i 6 dagar, great!

Nu är det dags att sova snart. Ska börja fixa med kvällsrutinerna sen blir det skönt att hoppa i sängen med gosJanos och missarna. Älskar dom!


Melker, min Melker

Gud var jag har mått dåligt! Igår iaf blev jag riktigt orolig. Min lillmisse Melker började bli konstig i måndags. Hans blinkhinna fastnade på halva ögat när han försökte se och han blev skygg liksom. Han skyggade tillbaks med huvudet så det såg ut som om att han var handikappad. Vi trodde nästan han fått nån tumör! På tisdagen var det ganska lugnt men igår vart det sådär hela eftermiddagen och kvällen. Han gnällde till och med igår när vi låg i sängen så då gjorde det ont i hjärtat. Han ville inte gosa. Trodde nästan att det var nått allvarligt med honom. Man tänkte nästan tumör, men ändå att det måste vara ögat bara och att han skyggade bara för att han knappt såg. Så jag sov ganska dåligt inatt. Men när jag väl klev upp imorse så såg han ut som vanligt! :D Och idag efter jobbet när jag kom hem så mådde han också bra, ingen hinna för ögat, ingenting! Så nu mår han nog bra igen :) Måste ha vart nå med ögat. Vart torrt lr fått något i det. Så skoja inte att jag mår bra igen. Han har varit jätte gosig som vanligt ikväll :)

 Melker :)

Han blev 7månader för tre dagar sen, han blir så stor farbror Melker :) Här på kortet ligger han och vill bli klappad på magen, han älskar att bli klappad på magen :) Melker min Melker ♥ all kärlek till dig idag. Vad skulle jag göra utan mina missar¿?

Jobb hela helgen iaf, så det kommer inte hända något speciellt. Har julpyntat idag förresten. Så mysigt! :) Nu är julstämningen på max ;) Men ta en cigg och sova kanske :)


Så bra!

Bättre sent än aldrig.. Men ni ska veta att jag har varit på bion iaf. Så nu har jag sett New Moon. Så bra! :)
Filmen slutade ändå bra, för de går skilda vägar först men sen så ordnar det sig typ. SÅ bra film. Längtar till nästa. Den kommer i juli nästa år tror jag. Så såå länge behöver man ju inte vänta :P Ska börja läsa andra boken nu när jag sett filmen :)




Idag är jag ledig, enda dagen ledigt den här veckan :/ Men det går. Blir ledig 6dagar sen från och med onsdag nästa vecka :) Så då ska jag hinna göra lite skojiga grejer :)
Håller på att tvättar nu.. Ska väl försöka orka med att dammsuga också ;P
Vi köpte en ny tv och en digitalkamera igår förresten! :) Vi har haft en tjock tv i vardagsrummet men nu ska har vi köpt en platt tv, Janne tyckte det var dags. Haha! :) Vart bra, en 37tum så den fick plats i skåpet :) Digitalkameran var skitbra, vi är ju van med mobilerna bara. 10megapixel är det i den. Lovely :)
Jag funderar starkt på att vi kanske ska köpa oss en nintendo wii :) Är så sugen på att spela super mario, Roligaste spelet ever :D Vi får se, vi får se.
Men nu är det dags att göra nått annat :)

I`m back!


Nu så är jag tillbaks igen :P Jag har haft en del att göra sen sist. Jobbat och sen så hade Janne semester förra veckan så då passade vi på att rusta i vardagsrummet :) Så det har vart en hel del att göra. Vi har målat lister, tapetserat, bytt golv och målat fönstrerna. Vi fick in alla möbler igår i rummet (: Vi har beställt en ny soffa också. Känns som om att den kommer passa perfekt :D Vi har ju tapetserat en vanlig beige/sand färgad tapet och sen så har vi ett mörkt laminatgolv med lite ljusa inslag i, ser ut som trä. Sen möblerna är mörkbruna så de passar skit bra med golvet. Har en blid på soffan här som vi ska köpa. Men det tråkiga är att vi fick beställa den och den kommer inte förns vecka 3 lr 4 :/ Bara för att det är jul och grejer. Tråkigt men men, vi kommer ju få den iaf :) Den kommer ju passa till både möblerna och tapeten och golvet. Tror det kan bli bra :)




Igår så var jag och kastrerade Melker. Stackarn! Tyckte så synd om honom men det är ju bäst. Så han inte börjar skvätta inne lr drar iväg när han är ute. Han hade ju tendenser till att börja skvätta inne. Gick bakom möbler och skrek. Så det var väl lika bra. Men det gick då bra. Han dreglade hela vägen hem bara. Haha! :) Såg så söt ut. Sen spacklade han omkring här hemma som om han hade tagit sig ett par groggar. Vägrade lägga sig och sova fast han var så trött, han gick efter mig och satt sig och blundade hela tiden. Så go :) Idag så verkar han knappt ha ont iaf, det är fett bra!

Ska börja jobba kl 15 idag också. Vet inte riktigt om det är jag som slutar kl 21:15 lr 22. Det märks. Börjar kl 7 imorgon bitti igen :/ Men jag var tvungen att byta skift för jag jobbade egentligen kväll imorgon men jag är "tyvärr" upptagen för jag ska ju på BIO imorgon kväll ! :D Twilightkväll. Längtar, längtar :)

Nu på morgonen har jag varit en riktig husmor, har tvättat, dammsugit och gjort mat och grejat :) Så nu är det väl dags för mig att göra mig iordning. Måste nog handla lite i hofors innan jag drar till jobbet :) Men jag kommer väl att skriva på fredag säkert och berätta hur jobbig lr underbar filmen New Moon var :)
Bye !


Mys

   

Julmust, chips, choklad och tända ljus och Idol :) Mys!




Jag solade tidigare ikväll. Och vem kom och la sig med mig i solariet då, Jo Mysak :D Haha! Han är så go. Sen när tiden var slut så låg han kvar så jag slog på igen så som ni ser så njuter han i värmen. Haha! :) Tror han saknar sol och sommaren (:


Korv med Bröd is the Shit!

Då börjar mitt mys för mig själv ikväll :) Jag har precis ätit två korv med bröd. Gott :) Var längesen jag åt det så det var riktigt gott :) Brås på pappa? ;P Han älskar korv. Korv var i princip min matmeny hemma hos pappa när jag var mindre när han bodde själv. Haha! Korv med mos, korv med makaroner. När han slog på stort, då vart det hemmagjort tumbrödrulle ;) Ganska roligt :) Men jag är ju inte skadad för jag tycker ju om korv än så. Haha!
Jag skjutsade Janne till Dennis nyss också. Har bara hunnit hem och ätit korv. Så nu är han där och ska äta kräftor som sagt :)
Så nu börjar mitt mys, ska nog börja med att sola en stund och sen ta en dusch. Sen är det dags att ta fram godis och slå på 4an för lite Idol :)


Mys för mig själv ikväll

Idag när jag var ledig så tänkte jag att idag kan jag ju sova länge :) Men vaknade kl 10 redan :P Men jag var ju pigg så då gick det ju bra. Så då började jag med att byta sängkläder och tvätta de gamla sängkläderna. Sen fortsatte jag med att dammsuga och torka golv i hela huset och sedan plocka undan grejer. Sen så åkte jag och handlade lite som behövdes. Katterna behövde mat upptäckte jag igår :P De hade bara en full matskål kvar så det var ju givet att handla idag. Passade då på att handla lite gotta till mig själv tills ikväll :) Så jag har gjort en massa idag och var klar innan klockan ens var 13 ^^

Janne ska till en kompis ikväll och umgås och dricka lite öl och äta kräfter :P Förstår inte hur man kan tycka dom är goda.. Usch! Men men :) Skönt att han ska umgås med Dennis. Janne och hans vänner är inte så mkt för att umgås så det är roligt när de väl gör det :) Nästan lite skönt att få vara själv också, men bara nästan :P 
Så eftersom jag ska upp och jobba imon, (börjar 7) så tyckte jag att jag bara kan vara hemma ikväll. Så jag har köpt Julmust, chips och choklad som jag kan mumsa på ikväll till Idol :) Skoja inte att jag har längtat efter julmust! Äntligen har de börjat sälja igen :) Gott Gott!

Så nu blir det inte mkt mera rus idag för mig. Har gjort mitt så just nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och njuter av att inte göra någonting :)

Räknar ner dag för dag nu också.. Nu är det 13 dagar kvar tills vi ska gå på den underbara bion. Twilight och New Moon under samma kväll. Kan inte bli bättre. Bilden här under är från första filmen.. Just den scenen är så fin. Ni som sett den förstår nog :) Det är en sån vacker berättelse och då har jag bara sett första filmen och bara läst första boken. Kommer läsa andra boken först efter att jag sett andra filmen. Tror det är bättre :) Har de tre första böckerna står här i bokhyllan. Ganska svårt att hålla sig. Jag har smygläst typ 20sidor i andra boken. (NewMoon) Så det jag vet är att Bella fyller 18 år och Edward och hans familj ska fira henne.. Sen vågade jag inte läsa något mer :) Men såå fin berättelse. Längtar till sista filmen redan fast ändå inte :)




Här är en bild på vårat hus från vägen då :) Ganska gulligt litet hus vi har. Jag trivs bra i huset men kanske inte på orten huset ligger i ;P




Det Snöade här igår ! :D Kom faktiskt ganska mkt. Men det är borta idag igen. Men det har snöat iaf ;) Provade att släppa ut lillmissen Melker. Han har ju knappt sett regn. Så när han sprang ut och upptäckte att det var snö på trappan så hoppade han fort ner på gruset! Sen när han såg all snö som låg och de stora snöflingorna som kom ner från himlen blev han helt chockad. Så han skuttade in fort som satan igen :) Haha! Det var en syn. Han sparkade bra med tassarna när han kom åt snön på den lilla stunden han var ut. Haha! :) Sen satt han sig i hörnet i hallen och såg helt chockad ut. Go killen :) Han är inte så mkt för att vara ute Melker. Det är bra ;) Så han är min lilla goskille när jag vill medan Mysak är min gospojke när han vill :P

Så, nu har jag skrivit av mig lite :)


Julklappsjakten= Lyckad!

Igår så var jag och P:zzon och letade efter julklappar. Jag måste säga att det gick bra faktiskt :) Har bara Håkan kvar så jag känner mig nöjd :)

Sitter på BonJovis hemsida och kollar runt lite. The Circle heter deras nya album och det släpps den 10nov i USA, så så himla lång tid kan det inte ta innan det släpps här :)

Dags för jobb idag. Börjar kl 15. Så jag bör väl sätta igång med det jag ska hinna med innan jag börjar :)


Bon Jovi, my man!

Bon Jovi har kommit ut med en ny låt och en ny låt betyder ett nytt album ;) Längtar lite..

 Önskar ibland att jag levt mer på 80-talet när Bon Jovi var störst ;)


Idag så har jag jobbat fm.. Min sista, nu har jag jobbat tre dagar i rad så nu blir jag ledig en dag iaf :P Jag och en till bakade bullar idag så tiden gick :) Blev goda ;) 

Så imorgon drar jag och P:zzon ut på julklappsjakt. Jakten kan börja :P Man lär ju inte bli klar imon iaf (: Åker mot valbo hållet och kollar läget iaf.

Nå mer har jag nog inte att skriva nu =)

Längtar, längtar och åter längtar

Den 19 november kl 21:30 mina vänner är något att lägga på minnet. Då ska nämligen jag och några brudar på Twilightkväll! Vi ska alltså på bio i Gävle och grejen är att det är en specialare;) De kommer först att visa första filmen Twilight och sedan kommer de visa den nya filmen New Moon direkt efter den :) Den har ju premiär den 20nov och det hinner det ju bli efter att vi sett den första filmen. Så klockan 02 på natten beräknas biokvällen vara slut. Så jag längtar! :) Blir jag, P:zzon, Jenna och Mia. Kommer bli riktigt trevligt (:

Idag har jag jobbat fm.. Var trevligt för Emelie kom förbi med sin lilla bebis som bara är tre veckor gammal. Såå liten och söt. Så idag har jag hållt i bebis. Enya ska hon heta, (om det nu stavas så) Jätte fint namn. En trevlig dag. Jobbar fm imon också sen är jag ledig på onsdag. P:zzon mumlade något om att vi ska handla julklappar på onsdag. Få se hur det blir med det, vet inte riktigt vad jag ska handla riktigt :S Janne är klar och alla våra 12 syskon tror jag :P P:zzon är också klar och mamma :) Så det är väl pappa och eva, Jenna och Jannes föräldrar. Sen är det svårt att veta om man ska köpa julklappar till farmor och farfar och mormor och morfar.. Hmm. De är ju ändå äldre och de har ju oftast allt.. Så det krävs att tänka på. Så alltså är det iaf de här jag ska hitta julklappar till;

* Pappa och Eva
* Håkan
* Jenna
* Carina och Conny

Kändes som om att det inte var så många ändå :D Få se om jag kommer på några flera sen.. Melker och Mysak kanske ska få en varsin fluga runt halsen ;P Hehe! Men nu så är det dags att kolla på tv innan sängen. Känner mig ganska trött så det blir nog tidig kväll. Nu är det Sveriges fulaste hem, tycker om att titta på inredningsprogram så man får lite tips själv. Sen när man väl ska eller får :P göra om lite här hemma. Behövs :)


Loong time..

Ett tag sen kanske :P Har inte riktigt haft tid men nu kan jag skriva några rader :)
Kan börja med att det var halloween i helgen så då var det ju naturligtvis folkan i hofors. Så det blev fest hos P:zzon. Jag bestämde mig för att bara dricka grogg den här gången.. Men ack det skulle jag inte gjort :P Jag deckade i en tim ca. Haha! Jag blev så borta så jag kände bara att det ända jag kan göra är att lägga mig en stund. Skoja inte att P:zzons säng var skön då :) Men ändå drack jag inte mkt men men.. Jag är ju inte van vid att bara dricka sprit så. Men jag blev då pigg i tid så vi kom då alla upp till folkan. Hade faktiskt riktigt skoj där :) Dansade och dansade :)
Sen så är jag enligt på papper Anställd idag. Så härligt :)
Har jobbat idag. Jobb imon också.. Nu ska jag kika på Vem kan slå Filip och Fredrik. Så bra :)

RSS 2.0