Mitt nya hår :)

Såhär blev håret efter att jag klippt och lagt i slingor :) Var till frissan i tisdags så det är 6dagar sedan nu. Jag känner mig ganska nöjd faktiskt. Klippte inte för mkt och så är det näst intill svarta slingor :) Håret är bra men sen kan man ju diskutera hur den personen ser ut som håret sitter på ;P








Gick upp före kl 9 imorse, för jag förbereder en julklapp till en person som kanske kan läsa det här :) Det blev inte som jag tänkt mig men det får duga iaf :/ Det blir ju ändå av liksom.. Ni fattar inget va ? :P Men det blir en rolig överraskning iaf, synd jag ska vänta ända till julafton bara tills jag får ge det till personen.

Dags för jobb idag igen, börjar kl 15.. Men det funkar. Ska faktiskt till kontoret innan och skriva på MITT anställningsbevis ! :D Så häftigt. Så idag kommer jag ju kunna säga riktigt att jag är fast anställd, Yeah! :)

I helgen så gjorde vi lite smått och gott jag och Janne :) I fredags så var vi bara hemma och myste framför tvn. Åt popcorn och kikade på Idol. Sen lördagen jobbade jag då :P 15:22. Så då passade Janne på att åka till biltema och jula med en kompis medan jag jobbade :) Sen efter jobbet så umgicks vi med P:zzon, Jenna och Ante. Vi åkte hem till Jenna och Ante. Fick kladdkaka, mums :) Sen såg vi filmen Barnhemmet, Tyckte inte P:zzon om :P Hehe!
Igår (söndag) så drog vi till valbo och köpte en ny tvättmaskin :D Härligt, me like! Tvättade lite igår kväll :) Så köpte vi också dop present eftersom vi ska på dop nu till helgen. Sebbes barn Agnes som ska döpas :) Men det är en bit dit, fredriksberg ska vi till (tror jag?) och det tar nog iaf en timme dit tror Janne. Jag har aldrig varit där så det blir spännande för Janne har aldrig heller vart där. Så om vi hittar det får vi se :P

Men nu är det dags för frukost. Så jag hinner göra nått innan jag måste åka:)


Det är dags för fredagsmys ;)

Då var det fredag igen då :) Sitter med datorn i soffan och kollar på Idol. Michael Jackson tema. Tror det kan bli bra :)

Jag och P:zzon tömde i princip vår vind igår :) Såå skönt! Vi körde tre vändor till tippen med släpvagnen. Så jag ska informera er om att det var första gången jag körde med en släpvagn bakom bilen. Gick ju hur bra som helst :)

Men nu börjar idol igen. Hey!

Semester

Jag har haft en liten semester härifrån i en vecka nu :P Hehe! Grejen är att jag har prioriterat min bok som jag läser :O Jag brukar aldrig läsa, brukar inte ha tid till det så då vart det att bloggen fick vänta :) Hehe!
Det är Twilight boken jag läser :D Därför prioriterar jag den ;) Haha! Jag har köpt de tre böckerna som finns i serien, finns en fjärde också. Så jag har lite att läsa :)
Kryssningen gick bra, vi hade riktigt skoj :) Började dricka innan vi klev på bussen och slutade dricka på natten på båten. Vi sjöng karaoke dansade och drack och umgicks, riktigt skoj :) Var inte bara gamlingar heller :)
Igår var P:zzon här, vi rensade på vinden, skoja inte att det behövdes! Så nu är det bara att köra iväg skräpet till tippen :) Jag och P:zzon ska göra det imon tänkte vi :) Vi gjorde mat också igår, god mat. Inbakad fläskfile och potatisgratäng. Mums! :)
Idag har jag jobbat bara.. Sen så gjorde jag ungsstekt falukorv när jag kom hem, gott det med :) Godare än vad jag kom ihåg faktiskt.
Nu sitter jag och bara längtar efter att få läsa så jag ska nog göra det. Har ju sett första filmen så första boken känner man ju igen ganska bra. Lite olikheter är det ju. Bestämmer mig sen när boken är slut om den är bättre än filmen :) Men nu drar jag, Tjing!






Kryssningsdags



Imorgon ska jag göra Birka paradise osäkert ;P Ska fan bli skoj. Ska ta med mig lite alkohol på bussen, få se om man får dricka den här gången då :) Få se om det är livat då lr om det bara är varning för pensionärer ;P Hehe! Supa blir det för vår del iaf ;)
Har lite ont i huvudet nu.. Det har väl jag typ aldrig ^^ Mystiskt.. Men det går nog över (:
Hörs igen efter kryssningen..
T j o h e j ! :)

Sleepar över hos P:zzon



Hej hopp !
Lite sent men det är för att jag ska sova hos P:zzon inatt. Btw, visst är hon fin på bilden? :) Liite alkohol i blodet kanske men så söt så ;D Min sötlök ;)
Har vart på kurs och jobbat idag.. Och varför jag sover hos P:zzon är för att snälla Malin ska följa med henne imon när hon ska till frissan, kl 9 ! :P Så därför känns det en aning skönt att sova kvar här (:
Idag på jobbet så träffade jag en jobbarkompis som oxå är frälst i twilight filmen. Och hon höll på att läsa böckerna nu, var inne på den tredje och hon sa att jag bara måste läsa dom. Hon sa att de är mkt bättre än filmen. Så nu har jag beställt dom! :D Längtar! Jag brukar dock inte läsa böcker men jag tror nog att jag kommer läsa de där faktiskt. Det är ju twilight! ;) Har nog aldrig så gärna velat vara en vampyr ;) Mums!
Nu är det en dag kvar om man tänker på att klockan är efter 00. Till kryssningen :) Nice!
Nu är det dags att vara social igen (:  

















Goingarna



Visst är dom söta? :) Mina gopluttar. Sitter och bara kikar på tv just nu. Ska väl ta och hoppa i säng om ett tag.. lr nått :) ska på kurs och sen jobba imon så jag har att göra imorgon då (:
Toodeloo!

Fönster, fönster och åter fönster

Då slutade jag jobbet imorse. Skönt att ha nätterna avklarade. Sov när jag kom hem sen så har vi fixat med våra innanfönster. Vi har ju ett ganska gammalt hus så då är det ju innanfönster då. Vi tar ju ur dom på sommaren så det inte blir så varmt :) Men idag så har vi putsat alla fönster och satt in alla innanfönstrerna. Så nu får vi nog det varmare här hemma. Det är inte dumt ;)
Vi gjorde kycklingsallad idag, gottigotta! Så nu finns det kvar, så jag ska ta med mig sånt till jobbet imon :)
På onsdag åker jag! Då är det dags för kryssning igen :) Birka paradise ska vi åka med. Har aldrig åkt på den båten så det blir spännande (: Vi kommer nog ha skoj, längtar lite faktiskt.. Men nu så ska jag kanske ta mig en solning :)


Glömt att berätta :)

I måndags så jobbade jag kväll. Janne slutar ju alltid kl 16 så han var ju hemma efter 16tiden. Så skickade han ett mess till mig medan jag var på jobbet och sa att jag skulle komma hem på en gång när jag slutade. Det hade jag ju tänkt ändå, men han ville väl bara vara säker. Så jag blev lite nyfiken.. Sen när jag väl kom hem så hade han tänt ljus och poppa popcorn och sen stod det en jätte fin bukett blommor på bordet :) Det var röda rosor och vita blommor, jätte fin bukett :) Sen så var det ett kort i blommorna och där stod det; Grattis till jobbet älskling. Så jäla go :) Så tack älskling för att du finns ♥

Jag sov iaf till kl 13 idag :-O Men skönt det. Jag ska ju jobba natt så då är det ju bra att jag har sovit :) När jag vaknade så hängde jag in tvätt och satt på en tvättmaskin och sen kom dammsugaren fram :) Så nu ska jag hänga tvätten och sen ska jag nog torka golven också. Skönt när man har städat :) Har käkat lite lunch också. Vi gjorde egna köttbullar i förrgår och det var kvar. Såå gott :) Ska aldrig äta köpta köttbullar tror jag. Mkt godare med hemmagjorda :)
Men nu ska jag fixa lite här hemma.

Brrr!

Gud vad kallt, nu är det cirka -3 grader ute, Brr! Frost ute, fint men kallt. Och varför jag är vaken nu är för att jag har skjutsat älsklingen till jobbet :) Han ska kliva på jouren idag så då vill han inte att hans bil står kvar på jobbet eftersom det brukar vara inbrott i bilarna där ibland. Så jag har skjutsat honom men nu så ska jag gå och lägga mig strax igen (: Jag ska ut och jobba natt så jag måste ju sova lite nu så jag orkar vara vaken hela natten :)



Kan ju berätta lite om
vad jag gjorde igår. Först åkte jag till Hofors för att uträtta lite ärenden på jobbet och så. Sen så tog jag och P:zzon mamis Felicia som är snart 6månader btw, går så fort :) Så vi var lite barnvakt så mami fick lite freetime ;) Gick bra, vi var till min mamma en sväng och hälsade på sen så gick vi en jäkla långpromenad runt hela Hofors :) Felicia var så snäll och sov under hela promenaden typ :) När mami var hemma igen så gick vi dit och lagade lite mat tillsammans och kollade sen på Idol. Kollade på det här nya programmet Inlåst också som gick på tv4 igår. Lite intressant. Sen åkte jag hem och kröp i säng med mina pojkar :)
Melker är irriterat i ena ögat förresten :S Såg det igår när jag kom hem, han kan titta men det hänger inte riktigt med och det verkar klia för honom för han höll på ganska mkt med det igår. Men idag ser det lite bättre ut, jag baddade med lite vatten igår också :) Så det är nog ingen fara för jag ser inget som verkar skumt så.

Nu vill Mysak ut, han går och gormar här :P Så jag ska släppa ut honom och sen blir det sängen för mig och Melker :) Natti!

RSS 2.0