Heii !

Har precis klippt klorna på Dagny, ojoj vad hon inte gillar det fast jag gjort det 5gånger nu. Hon har inte kommit in i det än :) Hehe! Men det är ett måste så hon får vackert ta och lära sig.
Var till tandläkarn idag :-O På en koll bara. Och vet ni, inga hål! :D Det var ju ett glädjande besked. Vem gillar att laga hål liksom :P
Var igår in till Gävle och träffade madde med p:zzon och sofia. Riktigt skoj! Hade dagny med och sofia hade nisse  med sig. Dom lekte så bra så (: Var en trevlig eftermiddag. Var i augusti jag träffade madde sist och sofia ska vi inte prata om. Så det var behövligt :) Måste göras om snart!
Har jobbat mkt nu i veckan och ska jobba imon och på söndag också. Men kommer hinna med lite fest imorgon kväll :)
Nu tror jag att det är dags för mig att kanske ta en dusch så jag sen kan fortsätta mysa i soffan med mina goa djur. Janne är på jour han så han får inte vara med :P hehe! Får hoppas han kommer hem snart..
Häj!


Torsdag hela dan

Ja idag är det torsdag. Ska jobba kväll idag sen så är jag ledig i en vecka (: Då jäklar ska vi rusta, hoppas jag;) Ska iväg och titta på tapeter iaf på lördag kanske. Sen måste vi hitta en matsalgrupp som duger och inte är allt för dyr. Vill ha nå vitt iaf :) Vi får se vad vi hittar.
Tråkväder är det idag iaf. Massa regn ute bara :/ Jag som tänkte att vi skulle ha tagit en liten promenad, men det blir nog bara lite spring på gräsmattan idag. Går ju ingen nöd på henne nu så. Hon gillar hellre att vara koppelfri så :) Imorgon blir lilla Dagny 12veckor. Så vi har haft henne i en månad imorgon. Så hon ska få valpspruta imorgon :/ Men det är nog inga problem :) Sånt som man måste. Jenna ska oxå iväg med lilla Ronja så vi har samma tid :)
Nu ska jag nog ta och äta lite frukost och sen duscha, ska vara på vårdcentralen 11:15 så.
HaDe!

Shoo!

Ja men då har jag hittat lite tid och ork att sitta här (: Det har ju gått en tid sen sist men vad gör man när man har blivit mamma ;P Haha!
Det går då bra med Dagny :) Hon sover, äter bajsar och leker. Hehe! Idag så tog vi en promenad med koppel vid stora vägen. Så hon får vänja sig med att det kommer bilar. Hon var lite orolig i början men sen så gick det bättre :) Hon är väldigt snäll och ställer inte till med något precis. Lite olycker inne när vi inte hunnit ut men det är bara att räkna med. Hon är det bästa som hänt på länge :)
Idag har jag vart ledig från jobbet, ledig imon oxå. Jobbade dock hela helgen. Tredje helgen i rad jag jobbade. Men nu blir jag ledig helgen som kommer. Niice! :) Då ska det bli lite alkohol tror jag med gamla vänner.
Nästa vecka har jag tagit ledigt så jag kommer vara lite ledig. Janne har oxå tagit ledigt. Vi ska nog få fingrarna ur piiip;) och rusta i rummet på på nedervåningen som ska bli ett matsalsrum. Ska bli roligt :) Kommer bli något ljust på väggarna sen samma mörka golv vi har i vardagsrummet nu. Kommer bli fett bra tror jag :)
Det har väl inte annars hänt något skoj tror jag vad jag kan komma på.. Livet rinner på, man jobbar, städar, lagar mat, sover :P
Janne har jour så han är och jobbar just nu, han ringde för en stund sedan och sa att det kommer ta några timmar. Stackarn :/
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Kika på en film kanske(:
Ha De!

RSS 2.0