Å, å, å Dagny!

Kom hit och spill ;) Hehe! Bra låt det där.
Torsdag är det så imorgon har vi haft Dagny en hel vecka :) Allt går så bra. Mkt spring ut självklart med det blir ju bara bättre sen.
Hon kommer bra överens med katterna. Melker leker gärna med henne men Mysak han håller sig lite undan. Leker inte med henne än.
Idag ska dagny få följa med hem till P:zzon och hennes katter för första gången :) Sen så ska vi till pappa och eva på kryddparty. Så hon får en utflykt idag :)
Jag har haft semester i veckan så jag har varit ledig nu i en vecka :) Inte dumt. på söndag ska jag jobba ett extra dygn,  så då börjas det. Så Dagny kommer vara ensam på måndag morgon i 1 ½ timme eftersom jag slutar halv 8 och Janne börjar 7. Men det kommer nog gå bra. Har lämnat henne ensam små stunder igår. ska öva mer innan måndag :)
Men nu så ska jag ta och göra lite chilicorncarne innan vi åker mot äventyr (:

Dagny är hemma

Såg nu att mitt sms inlägg inte kommit in här :P Skrev igår morse när jag inte orkade slå på datorn :) Men men, ville inte fastna här :P Hehe!
Vi har iaf fått hem Dagny, hon kommer få heta Dagny alltså :) Passar på henne! Kom hem i fredags och än så länge går det bra. Lite jobb är det men det är ändå det man visste. Hon är jätte go och söt. Älskar att pussas och träffa människor. Hon springer fram till dom som kommer emot henne :) Så härligt.
Hon fick i lördags åka och hälsa på Ronja hos Jenna och ante. och freja så klart :) Ronja är ju från samma kull, vi hämtade hem dom båda samma dag. Så Dagny tyckte det var jätte roligt att få komma och busa med sin syster :) Lr systrar, Freja är oxå syster för de har samma föräldrar :D Men freja är över 1 år då :)
Idag var vi dit också så de fick busa. Bra att åka lite bil med henne, för hon verkar inte komma överens med hundburen hon ligger i i bilen. Hon somnar till sist men hon gnäller på bra. Men det blir nog bra sen :)
Nu så ska jag kolla om hon vill vakna :)


God Morgon! (: ligger i sängen och kan i...

God Morgon! (: ligger i sängen och kan inte sova längre. Hon är ju bara 08:10 :P Men det är ju som så att vi ska hämta hem våran hund idag! :D Längtar, längtar! Det har varit en låång väntan men idag är det äntligen dags :) vid 11-11:30 ska vi vara där. Namn till lilla tösen klommer antingen bli Dagny lr Milli :) Ska kolla idag vad hon ser ut som för nån. Dagny är ju klockrent :) Vi får se vad det blir för namn. Undra vad katterna kommer säga när vi kommer hem med den lilla:) Spännande dag det här! Nu ska jag nog ta och duscha så tiden börjar gå lite. Men jag skriver troligtvis senare, Hade! :)


Min bäs!


Här är hon, hon den ljusa som tittar upp bland alla valparna :) :) Visst är hon väl söt!Var och hälsade på dom idag. Så man fick gosa lite;) Passade på att knäppa lite kort. Visst är det svårt att tänka sig att dom här är 8 veckor på fredag? :) Så små och söta!
Har några namn på gång till henne. Just nu heter hon rosa, inte så passande kanske ;P
Titta och njut :)
Min första egna hund :)

Chihuahua, minsta hundrasen, och en sådan ska bli min (: Kommer passa perfekt här hemma. Jag älskar att gosa med mina katter så det känns som att en knähund gör ingenting ;) HiHi!
Ska faktiskt dit och hälsa på imorgon. Så får jag se den lilla tösen igen innan fredag.
Ska åka till sandviken först och kolla efter lite mer saker till hunden, för jag har inte kommit på något namn än :S Finns såå många namn. Hon har ju ett namn också därifrån hon kommer så jag ska kolla imorgon vad de döpt henne till, om det namnet funkar lr om jag vill byta :) Iaf så ska jag kolla efter en liten tygbur som hon kan ligga i när hon kommer vara med i bilen :) sen en filt också ;) Ojoj, är så spänd och förväntansfull! Sen känner jag mig nervös på samma gång. Jag har ju aldrig haft en hund själv, så jag tänker på om jag kommer misslyckas lr nått.. Men det borde jag väl inte tycker jag :S Nej då, det kommer gå bra :) Man får ju komma ihåg att även fast hon är så liten så är det forfarande en hund som man måste lära saker och inte skämma bort allt för mkt. Har suttit idag och läst på internet om chihuahor till och med :) Hehe! Överambitiös kanske? ;P
Nog pratat om den lyckan ♥ 
Jag har varit på kalas idag, har faktiskt många som fyller nu i slutet av augusti och september. Så idag firade vi min pappa och min bror markus. Sen imorgon fyller min lilla kusin. Sen fyller mamma och Eva. Mkt är det men det är bara att hänga med :)
Sitter just nu och lyssnar på världens bästa band, Bon Jovi, enligt mig ;) Känner mig på topp, då blir det oftast en truddelutt av dom. Men nu är det snart dags att lägga sig i sängen och läsa lite kanske :)


 Avslutar med en bild på mina goingar :)

Sweet Dreams...

Hey dude! My name is.........

Malin! ;P Tänkte att det skulle se lite roligt ut ;)
Jaha, här sitter en tjej som snart kommer bli hundägare. Knappt hundägare eftersom vår lilla sötnos är så liten :) Men det känns bra, en liten, som blir lätt att ta med sig :) Jag kommer att vara ledig hela veckan efter fredag så vi hinner lära känna varandra. Sen också för att hon ska lära sig att vara rumsren. ska bli spännande det här, hur bra det kommer gå :) Jag längtar iaf!
Nu har tankarna runnit iväg en stund :P Idag har jag jobbat iaf, 7:30-19. Ganska jobbigt så det är skönt att vara hemma :) Blir ledig sön och mån. Sen jobbar jag tre dagar sen är det FREDAG ♥

Nu ska jag berätta en rolig grej!

Nu ska jag berätta vad som hänt. Jag och Janne följde med Jenna och Ante igår till Kungsgården. Och i kungsgården finns det ett ställe som har massa valpar, chihuahuor närmare bestämt :) De var riktigt söta alla nio men ganska dyrt att behöva lägga ut massa pengar på en. Men så ska hon ha ut två stycken valpar på foder, vilket innebär att hunden blir vår om hon får ta valpar på dom, högst tre stycken kullar då. Så det kör vi på :D Så vi ska skaffa en lite chihuahua!! :D Hon blir 7veckor imorgon så nästa fredag får vi hämta henne :) Har varit i valbo idag och handlat en massa till henne. Få se vad hon ska heta bara, funderar för fullt :) Har alltid velat haft en hund (:
Men nu måste jag dra.
Längtar till nästa fredag ♥

Suprize!!

Skoja inte att jag är glad! :D Jag har inte riktigt tid att skriva om det nu. Ska iväg till valbo med Janos (: Men jag återkommer ikväll så ska ni få höra :D Riktigt, riktigt skojig nyhet :) ♥

RSS 2.0